VALERA DENTAL

Mbi 35 Vite Eksperiencë
Në Shërbime Dentare

SHERBIMET

RRETH NESH

“Valera Dental” filloi aktivitetin e saj më 1999 me një staf të kualifikuar dhe sipas standarteve europiane. Ofron shërbime të larmishme në profilaksi, higjienë, estetikë, terapi, protetikë dhe implantologji. Si rrjedhojë e një experience mbi 35 vjeçare dhe specializimeve të mëtejshme jashtë vendit në fushën e dentistrisë ju garatojmë cilësi, shëndet, komoditet dhe estetikë.

STAFI

Dr. Larisa Valera

Dr. Dhimitër Valera

Dr. Entela Tasho

BLOG

A është I dëmshëm lazeri për sytë e mi?

Përpara çdo ndërhyrjeje, stomatologu ose asistentët e tij do t’ju sigurojnë një palë syze sigurie të përshtatshme. Këto syze janë krijuar enkas për të mbrojtur sytë tuaj nga energjia e lazerit.

Lexo më shumë

Gingivektomi

Procedura e dhënies formë mishrave të tepërt që mbulojnë sipërfaqen e dhëmbit tuaj në mënyrë që proporcionet e dhëmbëve të jenë të barabarta dhe linja juaj e buzëqeshjes të jetë e kënaqshme estetikisht

Lexo më shumë

Si e përdor lazerin doktori juaj?

Nëpërmjet lazerit dental, mund të realizohen një sërë operacionesh, të gjitha me teknika të ndryshme. Normalisht, doktori juaj do të ekzaminojë indin përreth dhëmbëve tuaj. Nëpërmjet përdorimit të lazerit, stomatologu juaj I jep formë të re indeve të buta duke ju dhënë njëkohësisht rezultatin më të mirë estetik. Lazeri është një mjet kirurgjikal jo invaziv

Lexo më shumë

Na Kontaktoni

Adresa: Rr. Pjetër Bogdani, ish-Bllok, Tiranë

Tel: 04 226 1778 / 068 20 48038

Email: [email protected]

Oraret e punes:

Hene - Premte: 09:00 - 15:30

E shtune: 09:00 - 12:00

E diele: Pushim